Dulciuri cu fructe
Se framanta biscutii macinat fin cu untul moale si cu mierea apoi se pune intr-o forma rotunda de tort (25 cm)cu inel detasabil,se taseaza bine cu o lingura si se da la rece. Se mixeaza frisca pana se intareste apoi se adauga in fir subtire gelatina topita la bain marin, dar intati hidratata in apa rece.
Se torna acest amestec in forma, peste biscuiti apoi se adauga siropul si dulceata care se amesteca usor cu o lingurita in frisca.
Deasupra se presara biscuitii rupti in bucati mai mari apoi se orneaza cu zmeura deasupra siapoi se toarna tort gelleul preparat cu siropul de zmeura, conform instructiunilor. Se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de a o taia. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii