Dulciuri cu fructe
Se framanta biscutii macinat fin cu untul moale si cu mierea apoi se pune intr-o forma rotunda de tort (25 cm)cu inel detasabil,se taseaza bine cu o lingura si se da la rece. Se mixeaza frisca pana se intareste apoi se adauga in fir subtire gelatina topita la bain marin, dar intati hidratata in apa rece.
Se torna acest amestec in forma, peste biscuiti apoi se adauga siropul si dulceata care se amesteca usor cu o lingurita in frisca.
Deasupra se presara biscuitii rupti in bucati mai mari apoi se orneaza cu zmeura deasupra siapoi se toarna tort gelleul preparat cu siropul de zmeura, conform instructiunilor. Se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de a o taia. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii