Pentru crema amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar plus amidonul. Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga untul si ciocolata alba
Pentru crema amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar plus amidonul.
Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga untul si ciocolata alba maruntita si se incalzeste la foc mic pana da in clocot. reducem focul si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa. E suficient de groasa daca atunci cand radem partea de jos a oalei cu lingura, se vede fundul oalei. O lasam la racit.
Pentru glazura se pun toate ingredientele la bain-marie si se amesteca pana se obtine o crema,si o lasam sa se raceasca.
Se asambleaza : 1 foaie blat, 1 strat crema si tot asa.
Deaspura punem glazura si razuim putina ciocolata alba.
Alte prajituri recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii