Batem spuma 6 galbenusuri cu zaharul pudra, untul si zaharul vanilat. Adaugam laptele rece si faina amestecata cu praful de copt. Batem spuma albusuri
Batem spuma 6 galbenusuri cu zaharul pudra, untul si zaharul vanilat. Adaugam laptele rece si faina amestecata cu praful de copt. Batem spuma albusurile si le adaugam la amestec. Impartim aluatul in 2 parti. Adaugam la o parte 2 linguri de praf de cacao. Le punem in tava unsa si presarata cu faina alternand culorile. 1 lingura aluat galben, 1 lingura aluat maro, 1 lingura aluat galben, 1 lingura aluat maro si tot asa. Coacem 20-25 de minute.
Alte dulciuri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata visine
Prajitura cu nuca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii