Pentru prajitura de argint din toate ingredientele se face o coca moale ca de clatite, se coace pe dosul tavii, dupa care se intinde cu cutitul umed.
Pentru prajitura de argint, din toate ingredientele se face o coca moale ca de clatite, se coace pe dosul tavii, dupa care se intinde cu cutitul umed. Cand este coapta, tot cu cutitul se desprinde calda. La final, se fac doua foi. Crema - 400 ml de lapte sau apa, 4 linguri de faina sau 3 linguri de faina si o lingura de amidon sau budinca, vanilie, 150 g zahar; se fierbe pana se ingroasa, apoi se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu un pachet de unt. Albusurile se bat spuma cu 10 linguri de zahar pe aburi. Se adauga o lingurita de otet. Crema se aranjeaza intre foi. Deasupra se pune albusul si in albus se pun visine din visinata sau stafide inmuiate in rom.
La sfarsit, pe prajitura de argint, radem ciocolata deasupra si o servim.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii