Oauale se bat cu mixerul impreuna cu 6 linguri de apa cam 10 minute. Spuma se bate apoi cu uleiul si zaharul. La sfarsit se inglobeaza si faina. Se to
Oauale se bat cu mixerul impreuna cu 6 linguri de apa cam 10 minute. Spuma se bate apoi cu uleiul si zaharul. La sfarsit se inglobeaza si faina.
Se toarna amestecul in tava tapetata (sau forma de coacere). Se pun fructele. Cu cat mai multe fructe cu atat mai buna prajitura!
Se coace 10 minute la foc iute, apoi inca 25-35 minute la foc mic! Se pudreaza cu zahar!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puia) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO reteta simpla dar foarte buna. Nu necesita mare experienta in bucatarie si nici ingrediente multe.
Macrou la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii