Prajitura de martipan

Se bat margarina, zaharul, sarea spuma. Se adauga ouale, faina si praful de copt. Se unga o tava cu margarina si se pune coca in cuptor ( 175?C , 30 m

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • coca: 250 gr. margarina
  • 250 gr. zahar
  • un virf de sare
  • 4 oua
  • 250 gr. faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • margarina pentru uns tava
  • crema: 7 linguri de gem de afine negre
  • 450 gr. martipan
  • 250 gr. zahar pudra
  • un albus

Mod de preparare

Se bat margarina, zaharul, sarea spuma. Se adauga ouale, faina si praful de copt. Se unga o tava cu margarina si se pune coca in cuptor ( 175?C , 30 minute).

Dupa ce s-a racit, se unge prajitura cu gemul.

Se amesteca martipanul cu zaharul pudra si se pune pe prajitura. Apoi se bate albusul si se pune pe prajitura. Se pune pentru inca 10 minute in cuptor. In loc de gem se poate folosi si ciocolata topita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci