Prajitura de post cu migdale, coriandru si merisoare este o prajitura atat de buna incat n-ai spune ca e de post. Blatul pufos se potriveste perfect cu merisoarele.
Amestecati intr-un castron gemul de prune cu zaharul ,apoi puneti pe rand sifonul , uleiul si un praf de sare . Amestecati faina cu cacao, coriandru, praf de copt si bacarbonat ,apoi turnati amestecul in ploaie, amestecand pana la omogenizare.
Puneti merisoarele, amestecati, apoi turnati compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Dati tava la cuptorul preincalzit pentru 15 minute la foc potrivit. Intre timp taiati migdalele in bucati mai mici. Scoateti prajitura din cuptor dupa 15 minute si presarati migdalele. Dati la cuptor pentru inca 25 de minute.
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt coacerea si gatirea la aburi .
Serviti prajitura de post cu migdale si merisoare rece, taiata patratele.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii