1. Freci ouale intregi cu zaharul, adaugi treptat uleiul, laptele, aromele, bicarbonatul si faina. 2. Omogenizezi compozitia si torni in tava unsa si
1. Freci ouale intregi cu zaharul, adaugi treptat uleiul, laptele, aromele, bicarbonatul si faina.
2. Omogenizezi compozitia si torni in tava unsa si tapetata cu faina.
3. Deasupra aluatului, care e moale, asezi visinele sau ciresele curatate de samburi si scurse.
4. Deasupra lor mai pui o mana de zahar si scortisoara si, optional, o mana de nuca data prin masina.
5. Coci la foc potrivit 40 minute, iar cand e gata, o pudrezi cu zahar.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii