1. Freci ouale intregi cu zaharul, adaugi treptat uleiul, laptele, aromele, bicarbonatul si faina. 2. Omogenizezi compozitia si torni in tava unsa si
1. Freci ouale intregi cu zaharul, adaugi treptat uleiul, laptele, aromele, bicarbonatul si faina.
2. Omogenizezi compozitia si torni in tava unsa si tapetata cu faina.
3. Deasupra aluatului, care e moale, asezi visinele sau ciresele curatate de samburi si scurse.
4. Deasupra lor mai pui o mana de zahar si scortisoara si, optional, o mana de nuca data prin masina.
5. Coci la foc potrivit 40 minute, iar cand e gata, o pudrezi cu zahar.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAm pregătit această prăjitură în aşteptarea nepoţeilor mei, Iorgo şi Efi, aşa că ce nume era mai potrivit...
Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru Iorgo si EfiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii