Prajitura delicioasa cu cacao este foarte simplu de realizat.Pentru aceasta reteta de prajitura cu cacao trebuie sa folositi 1 ou, 1 cana zahar, jumatate cana ulei, 1 cana lapte, 2 cani faina, 1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar, 3 linguri gem si doua linguri de cacao.
Prajitura delicioasa cu cacao este foarte simplu de realizat. Pentru aceasta reteta de prajitura se amesteca cu mixerul oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul. Se mixeaza in continuare, apoi se adauga bicarbonatul stins cu lingurita de lamaie (otet), faina si cacaoa.
Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se da la cuptor si se coace la foc potrivit cam 30-35 de minute.Se prepara glazura de cacaoa: se pune intr-o craticioara cafeaua lichida, zaharul, cacaoa si margarina. Se fierbe pe aragaz pana devine consistenta. Se toarna fierbinte peste prajitura cu cacao scoasa din cuptor. Dupa ce s-a racit, se taie patratele, dreptunghiuri sau romburi.
Prajitura delicioasa cu cacao se poate presara cu nuca macinata sau cocos macinat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii