Pentru prajitura cu crema de ciocolata se framanta un aluat din care se fac doua foi. Este delicioasa.
Pentru prajitura delicioasa cu crema de ciocolata, se framanta un aluat din care se fac doua foi, din: 2 oua, 3 linguri de smantana, 50 g unt, 100 g miere, 100 g zahar, o lingurita de bicarbonat, coaja de lamaie, sare si faina cat cuprinde. Blatul 2: 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina, sare si coaja de lamaie.
Crema - se pun la fiert 500 ml lapte cu 200 g zahar. Cand fierbe, se pun 2 plicuri de budinca de ciocolata, o ciocolata rasa si 2 linguri de cacao. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 300 g unt frecat cu 300 g zahar pudra si se umplu foile, putin stropite cu rom. Foaia galbena se pune la mijloc.
Prajitura delicioasa cu crema de ciocolata se serveste dupa ce s-a racit.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si ton
Comentarii