Pentru prajitura cu crema de ciocolata se framanta un aluat din care se fac doua foi. Este delicioasa.
Pentru prajitura delicioasa cu crema de ciocolata, se framanta un aluat din care se fac doua foi, din: 2 oua, 3 linguri de smantana, 50 g unt, 100 g miere, 100 g zahar, o lingurita de bicarbonat, coaja de lamaie, sare si faina cat cuprinde. Blatul 2: 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina, sare si coaja de lamaie.
Crema - se pun la fiert 500 ml lapte cu 200 g zahar. Cand fierbe, se pun 2 plicuri de budinca de ciocolata, o ciocolata rasa si 2 linguri de cacao. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 300 g unt frecat cu 300 g zahar pudra si se umplu foile, putin stropite cu rom. Foaia galbena se pune la mijloc.
Prajitura delicioasa cu crema de ciocolata se serveste dupa ce s-a racit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii