Pentru prajitura cu crema de ciocolata se framanta un aluat din care se fac doua foi. Este delicioasa.
Pentru prajitura delicioasa cu crema de ciocolata, se framanta un aluat din care se fac doua foi, din: 2 oua, 3 linguri de smantana, 50 g unt, 100 g miere, 100 g zahar, o lingurita de bicarbonat, coaja de lamaie, sare si faina cat cuprinde. Blatul 2: 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina, sare si coaja de lamaie.
Crema - se pun la fiert 500 ml lapte cu 200 g zahar. Cand fierbe, se pun 2 plicuri de budinca de ciocolata, o ciocolata rasa si 2 linguri de cacao. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 300 g unt frecat cu 300 g zahar pudra si se umplu foile, putin stropite cu rom. Foaia galbena se pune la mijloc.
Prajitura delicioasa cu crema de ciocolata se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii