Se freaca albusurile spuma cu zaharul turnat in ploaie, se freaca apoi galbenusurile cu albusurile, dar numai unul cite unul si se incorporeaza bine.
Se freaca albusurile spuma cu zaharul turnat in ploaie, se freaca apoi galbenusurile cu albusurile, dar numai unul cite unul si se incorporeaza bine. Se pune faina si apoi laptele.
Se coace intr-o tava adinca timp de o ora, doua, fara a se umbla in timpul acesta la cuptor. Focul trebuie sa fie cit mai mic. Se taie bucati si se presara cu zahar pudra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii