Se freaca albusurile spuma cu zaharul turnat in ploaie, se freaca apoi galbenusurile cu albusurile, dar numai unul cite unul si se incorporeaza bine.
Se freaca albusurile spuma cu zaharul turnat in ploaie, se freaca apoi galbenusurile cu albusurile, dar numai unul cite unul si se incorporeaza bine. Se pune faina si apoi laptele.
Se coace intr-o tava adinca timp de o ora, doua, fara a se umbla in timpul acesta la cuptor. Focul trebuie sa fie cit mai mic. Se taie bucati si se presara cu zahar pudra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii