Ouale, untul, zaharul, praful de copt si sarea se freaca cateva minute intr-un vas. Se adauga faina si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se toarna
Ouale, untul, zaharul, praful de copt si sarea se freaca cateva minute intr-un vas. Se adauga faina si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata, iar deasupra ei se pun fructele, se pudreaza cu zahar si se coace la foc potrivit timp de 30 de minute.
Se poate presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Rulada
Prajitura cu branza
Tarta cu fructe
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosAcestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii