Se fierb inabusit merele curatate si taiete felii, in putina apa. Cind s-au muiat se lasa putin sa se raceasca, se amesteca cu zaharul si untul, se ad
Se fierb inabusit merele curatate si taiete felii, in putina apa. Cind s-au muiat se lasa putin sa se raceasca, se amesteca cu zaharul si untul, se adauga galbenusurile, brinza de vaca frecata, albusurile spuma si atita pesmet incit sa se obtina o compozitie compacta. Se pune intr-o forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace o ora la foc potrivit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii