Deasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.
Pentru prajitura Dobos cu crema,din toate ingredientele se face un aluat si se coc 4 foi pe dosul tavii. Crema – 500 ml de lapte se pune la fiert cu 2 linguri de faina, o vanilie si o budinca de vanilie. Separat se freaca 250 g unt cu 300 g zahar. Dupa ce s-a racit, laptele se amesteca cu untul spuma si se umplu foile. Deasupra punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao, 2 linguri de apa fierbinte. Se fierbe pana se ingroasa, apoi ungem blatul.
Prajitura Dobos cu crema se serveste glazurata dupa ce s-a racit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...
Reteta de prajitura RaffaelloDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii