Deasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.
Pentru prajitura Dobos cu crema,din toate ingredientele se face un aluat si se coc 4 foi pe dosul tavii. Crema – 500 ml de lapte se pune la fiert cu 2 linguri de faina, o vanilie si o budinca de vanilie. Separat se freaca 250 g unt cu 300 g zahar. Dupa ce s-a racit, laptele se amesteca cu untul spuma si se umplu foile. Deasupra punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao, 2 linguri de apa fierbinte. Se fierbe pana se ingroasa, apoi ungem blatul.
Prajitura Dobos cu crema se serveste glazurata dupa ce s-a racit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii