Amestecam ingredientele si le turnam intr-o tava unsa cu unt, nivelam la un deget grosime. Punem la cuptor la foc mare, dupa catvea minute scadem focu
Amestecam ingredientele si le turnam intr-o tava unsa cu unt, nivelam la un deget grosime. Punem la cuptor la foc mare, dupa catvea minute scadem focul si uscam prajitura 20 de minute. Dupa ce scoatem prajitura, turnam imediat glazura de zahar, intre timp preparata. Zaharul si albusul se amesteca pur si simplu. Feliem prajitura cu un cutit umed (nu trebuie lasata sa se raceasca pentru ca se va rupe) si cu ajutorul unei scobitori facem modele de buline cu crema obtinuta din cacao si apa.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tort diplomat
Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii