Amestecam ingredientele si le turnam intr-o tava unsa cu unt, nivelam la un deget grosime. Punem la cuptor la foc mare, dupa catvea minute scadem focu
Amestecam ingredientele si le turnam intr-o tava unsa cu unt, nivelam la un deget grosime. Punem la cuptor la foc mare, dupa catvea minute scadem focul si uscam prajitura 20 de minute. Dupa ce scoatem prajitura, turnam imediat glazura de zahar, intre timp preparata. Zaharul si albusul se amesteca pur si simplu. Feliem prajitura cu un cutit umed (nu trebuie lasata sa se raceasca pentru ca se va rupe) si cu ajutorul unei scobitori facem modele de buline cu crema obtinuta din cacao si apa.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tort diplomat
Tiramisu
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereFlan de queso este o reteta spaniola ce seamana cu crema de zahar ars, doar ca se face cu crema de branza.
Flan de queso (flan de branza)Cea mai simpla tarta cu prune si crumble – Un deser perfect pentru sfârșitul verii sau începutul toamnei. Cum se face...
Tarta cu prune si scortisoaraUn deliciu pentru toate fripturile, pestele pe gratar sau prajit, pentru oricare preparat cu care se poate consuma aceasta...
Dulceata de ardei iutiDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii