Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si uleiul pina avem o crema. Albusurile se bat spuma tare cu cele 5 linguri de apa iar faina se
Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si uleiul pina avem o crema. Albusurile se bat spuma tare cu cele 5 linguri de apa iar faina se amesteca cu praful de copt. Se incorporeaza faina si albusele in compozitia de galbenuse. Se pun in tava patrata unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se pune tava 10 min in cuptor apoi se scoate si se repartizeaza deasupra 500 g fructe la alegere (capsuni, zmeura, struguri, cirese). Se coace la foc potrivit.
Rece, se taie patrate si se pudreaza cu zahar vanilat
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii