Prajitura Felicia este o reteta excelenta. Ingredientele pentru reteta sunt: margarina, fina, zahar.
Prajitura Felicia se face cu trei foi. Aluatul pentru prajitura se face din ingredientele mentionate mai sus. Pentru umplutura se sfarma una din foi si pesmetul rezultat se inmoaie in 200ml lapte rece in care se pune 50 gr zahar. 175gr unt se freaca cu 150 gr zahar praf. Apoi se pun 2 linguri cacao si 200 gr dulceata. Se amesteca toate si se pun intre foi.
Glazura pentru prajitura: cele 3 albusuri se bat cu 250 gr zahar tos, deasupra unui vas cu aburi pana se intareste. Pe urma se toarna deasupra pe prajitura si peste glazura de albus se presara nuca macinata.
Alte prajituri recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii