Din margarina, galbenusuri, smantana, zahar si faina se framanta un aluat. Se pastreaza din el un sfert, pentru a se rade deasupra. Se intinde apoi o
Din margarina, galbenusuri, smantana, zahar si faina se framanta un aluat. Se pastreaza din el un sfert, pentru a se rade deasupra. Se intinde apoi o foaie, se asaza intr-o tava unsa cu unt, se unge cu gem si cu albusurile batute spuma cu putina sare. Se rade deasupra aluatul, in care s-a mai adaugat putina faina in prealabil. Se da tava la cuptor si se lasa la copt, la foc mic.
Se pudreaza cu zahar vanilat, iar la servire se taie cubulete.
Alte retete culinare:
Prajituri delicioase Lapte de pasare Prajitura televizor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii