Untul impreuna cu 100g zahar se amesteca pina se dizolva zaharul, se adauga sarea si doua oua. Faina se amesteca cu praful de copt si se amesteca in c
Untul impreuna cu 100g zahar se amesteca pina se dizolva zaharul, se adauga sarea si doua oua. Faina se amesteca cu praful de copt si se amesteca in coca care trebuie sa ramina moale ca o crema. Se curata merele de coaja si se taie in felii. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Se pune aluatul in forma si apoi merele asezate frumos. Se coace la 180 grade pt. o perioada de 35 min. In acest timp se amestecca doua oua cu smantana, scortisoara si 50 g zahar si zahar vanilinat. Se pune crema peste prajitura si se mai coace pt. 25 minute. Cind este prajitura gata se presara zahar pudra.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii