Prajitura Francisc este o reteta de prajitura foarte simpla. Pentru a pregati aceasta prajitura trebuie sa folositi 6 oua.
Prajitura Francisc e o reteta pentru gospodinele aflate la inceputul lungului drum printre oale, este o reteta extrem de usoara pentru a va indulci cu o prajitura foarte usor de preparat: Se bate compozitia foarte bine si se coace intr-o tava incinsa, bine unsa cu unt. Se taie partea de deasupra aprox 1 cm si se inmoaie cu cafea fiarta bine. Separat se freaca 100 g unt cu 100g zahar pudra. Se amesteca cu restul si cu 150 g nuca macinata. Pentru un gust savuros se adauga putin rom.
Deasupra se aseaza glazura. Se freaca bine ingredientele pana se ingroasa crema. Se adauga 75 g unt si se intinde deasupra blatului.
Prajitura Francisc se serveste la desert langa o ceasca de ceai.
Acesta reteta este scrisa de Radu Bogdan pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii