Pentru prajitura delicioasa cu mere se fac doua aluaturi. Aveti nevoie de ulei, faina, apa, o lingura de otet
Pentru prajitura gustoasa cu mere se fac doua aluaturi. Primul aluat se intinde sub forma de foaie subtire, se aseaza cel de-al doilea si se ruleaza. Aluatul rulat se imparte in sase portii egale, care se lasa la rece de azi pe maine. Se ia cate o portie si se intinde cu sucitorul in lung si in lat. Pe o margine, se pun merele si apoi se ruleaza, se taie dupa dorinta si se coc la foc iute. Dupa ce s-au copt, se dau prin zahar pudra. In loc de mere, se poate pune branza sau nuci.
Prajitura gustoasa cu mere se serveste pudrata cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii