Pentru prajitura Ileana se face o crema din 800 g smantana batuta cu 300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat.
Pentru prajitura Ileana se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si faina. Compozitia se imparte in 3 parti. Pe prima se pune cacao, pe a doua se incorporeaza lamaia, iar in a treia se pune vanilia, dupa care se fac 3 foi care se umplu, la final, cu nuca si smantana. Se face o crema din 800 g smantana batuta cu 300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat si 300 g nuca macinata.
Dupa ce s-a racit, prajitura Ileana se serveste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii