Se freaca cele 7 galbenusuri cu 5 linguri de zahar cu sarea si zaharul vanillat. Dupa omogenizare, se adauga untul moale la temperatura camerei si se
Se freaca cele 7 galbenusuri cu 5 linguri de zahar cu sarea si zaharul vanillat. Dupa omogenizare, se adauga untul moale la temperatura camerei si se amesteca bine. Apoi se toarna 1/4 l lapte, se adauga amoniacul si cele 9 linguri de faina si se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase. Se restoarna in restul de lapte amestecindu-se continuu. Separat, se bat spuma cele 7 albusuri cu 7 linguri de zahar, spuma se rastoarna peste prima compozitie amestecindu-se pina devine fluid. Intr-o tava inalta, unsa cu margarina si tapetata cu faina, se pune compozitia.
Dupa ce s-a racit complet, se pudreaza cu zahar pudra si se taie.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si ton
Comentarii