Prajitura Isaura

In tava aragazului se pune la mijloc margarina asa cum o scoti din pachet. Se introduce tava in cuptor sa se topeasca margarina. Se scoate, si se pre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • arome
  • 1 cana nuca sfarmata
  • Crema de cacao instant
  • Ornamente prajituri sau perlute

Mod de preparare

In tava aragazului se pune la mijloc margarina asa cum o scoti din pachet. Se introduce tava in cuptor sa se topeasca margarina. Se scoate, si se presara nuca distribuind-o. Se da iar la cuptor sa se rumeneasca nuca dupa care se da la rece pentru a se slei margarina. Se prepera in acest timp pandispanul de cacao. Cand margarina este sleita se toarna pandispanul si se introduce la cuptor la foc foarte mic. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca. Se rastoarna pe o alta tava cu nuca in sus.


Se imbraca in crema de cacao instant, facandu-i dare spiralate cu furculita. Se presara cu ornamente pt prajituri sau perlute.

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci