Pentru prajitura la metru se bat spuma 4 oua cu 300 g zahar, se adauga 100 ml de ulei, 1 praf de copt si 300 g faina.
Pentru prajitura la metru se bat spuma 4 oua cu 300 g zahar, se adauga 100 ml de ulei, 1 praf de copt si 300 g faina. Se imparte compozitia in doua: una se lasa galbena, iar in cealalta se pun 2 linguri cacao; se coc 40 minute. Crema - se caramelizeaza 10 linguri de zahar, se adauga 400 g lapte cu 5 linguri de faina si se fierbe, pana se leaga. Se adauga 200 g margarina, o lingura de bulion si se da la rece. Apoi se umplu feliile de chec - una galbena, una neagra si deasupra se pune o glazura facuta din 200 g margarina, 200 g zahar, 2 linguri de cacao si o lingurita de otet.
Prajitura la metru se serveste dupa ce s-a racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii