Se bat albusurile spuma de la cele 6 oua adaugind apa; separat se adauga galbenusurile cu zaharul. Se amesteca cele doua compoziti (albusurile spuma s
Se bat albusurile spuma de la cele 6 oua adaugind apa; separat se adauga galbenusurile cu zaharul. Se amesteca cele doua compoziti (albusurile spuma si galbenusurile cu zahar) incorporindu-se treptat faina si zaharul vaniliat. Se toarna intr-o tava unsa si presarata cu faina. Deasupra se pune caisele si se coace la foc potrivit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii