Din galbenusuri, zahar, faina, rom, zahar vanilat si albusurile batute separat se formeaza un blat care se coace in tava la foc potrivit. Biscuitii
Din galbenusuri, zahar, faina, rom, zahar vanilat si albusurile batute separat se formeaza un blat care se coace in tava la foc potrivit.
Biscuitii se toaca marunt. Separat se fierbe cafeaua sau nessul cu 750 ml apa, care, dupa ce s-a racit, se toarna peste biscuiti. Se freaca untul cu zaharul pudra, dupa care se amesteca cu biscuitii (deja inmuiati in cafea). Se insiropeaza blatul cu sirop (se fierb 500 ml apa, zahar vanilat si rom). Atentie: siropul trebuie sa fie rece. Se intinde crema peste blat si se lasa 1/2 ora la rece.
Se orneaza cu frisca si se rade ciocolata dupa gust
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaTrebuie sa recunosc ca in viata mea nu am mai mancat o mancare de fasole atat de buna! Ii multumesc lui Padre...
Fasole scazuta cu usturoiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii