Jumatate din cantitatea de zahar se face caramel si se stinge cu un pahar de apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul ramas, se adauga faina, siropul r
Jumatate din cantitatea de zahar se face caramel si se stinge cu un pahar de apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul ramas, se adauga faina, siropul rece obtinut din zaharul caramelizat, scortisoara, bicarbonatul, nucile, cuisoarele, si la sfirsit, albusurile batute spuma tare. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu grasime si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit, 30-40 minute. Se taie dupa dorinta, rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii