Prajitura necoapta

Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina. Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati, nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 foaie napolitana
  • 200g margarina
  • 150 g zahar
  • 13 linguri zahar
  • 5 oua
  • 300 g biscuiti
  • 300 g nuci

Mod de preparare

Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina.

Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati,

nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foaia de napolitane.

Bateti la bain - marie albusurile cu 8 linguri zahar.

Separat, caramelizati 5 linguri

zahar si puneti-l peste spuma.

Amestecati bine cat mai repede pentru omogenizare si intindeti compozitia peste prajitura.

Å¢ineti la rece 2 - 3 ore.

Taiati prajitura cu un cutit inmuiat in apa rece.
Alte retete recomandate:

Chec pufos

Cozonac

Torturi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori