Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina. Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati, nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foai
Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina.
Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati,
nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foaia de napolitane.
Bateti la bain - marie albusurile cu 8 linguri zahar.
Separat, caramelizati 5 linguri
zahar si puneti-l peste spuma.
Amestecati bine cat mai repede pentru omogenizare si intindeti compozitia peste prajitura.
Å¢ineti la rece 2 - 3 ore.
Taiati prajitura cu un cutit inmuiat in apa rece.
Alte retete recomandate:
Chec pufos
Cozonac
Torturi

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii