Pozitionam merele feliate intr-o tava captusita cu folie. Amestecam galbenusurile cu zaharul pudra si apa. Adaugam faina, praful de copt si albusurile
Pozitionam merele feliate intr-o tava captusita cu folie. Amestecam galbenusurile cu zaharul pudra si apa. Adaugam faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Turnam jumatate din aluat peste mere. Amestecam praful de cacao in cealalta jumatate si turnam aluatul peste mere. Dupa coacere, rasturnam aluatul din tava, astfel incat merele sa fie deasupra, ungem cu crema si glazuram cu ciocolata. Crema: batem spuma untul cu zaharul pudra. Fierbem o crema din lapte si budinca. Dupa racire amestecam cu crema de unt si ungem pe prajitura.
Alte retete prajituri recomandate:
Prajitura cu visine
Tarta fructe
Prajitura nuca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii