Batem spuma 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar pudra. Adaugam 1 plic de de , putin praf de copt si spuma albusurilor batuta tare. Coacem aluatul. Pr
Batem spuma 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar pudra. Adaugam 1 plic de de , putin praf de copt si spuma albusurilor batuta tare. Coacem aluatul. Preparam un amestec la fel din de punch si o coacem. Batem spuma 6 galbenusuri cu 5 linguri de zahar si adaugam praful de copt, 2 plicuri de de si spuma albusurilor batuta tare. Coacem aluatul. : fierbem 1 plic de de in 3 dl de , amestecam un pachet de margarina cu 20 dkg zahar pudra, adaugam cele 2 pachete de pireu de castane (razuit), 1/2 dl de rom, 2 plicuri de zahar vanilat si amestecam cu de racita. Montare: taiem in doua cele doua aluaturi coapte anterior pe lungime si ungem cu in felul urmator: foaie deschisa la culoare, , foaie deschisa la culoare. Ungem cu foaia maro si pozitionam restul aluatului deasupra. Rulam aluatul
Alte retete recomandate
Prajitura Olandeza cu fructe
Tort cu mere coapte
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii