Blatul Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca. Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.
Blatul
Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca.
Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.
Incercam cu scobitoarea blatul.
Crema
Frecam untul cu 150g zahar si cu cele 3 plicuri de zahr vanilat.
La sfarsit adaugam galbenusurile.
Batem albusurile pe abur cu 150g zahar.
Punem crema peste blat iar deasupra albusurile reci,
Ornam cu bomboane cu fructe.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii