Pentru retete de primavara Colorat si delicios!!!
Se prepara un blat mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul si zaharul vanilat, pana se intaresc. Se freaca si galbenusurile cu uleiul apoi se incoeporeaza in albusuri, se amesteca bine si se adauga si faina. Se pregateste tava de copt cu hartie pentru copt apoi se da la cuptor cca 20 minute. Se desprinde blatul de pe hartie apoi se taie in 2 jumatati egale Intr-o tava cu o forma dreptunghiulara reglabila se aseaza prima jumatate de blat peste care turnam frisca batuta si amestecata cu smantana, nectarul si un plic de gelatina intai hidratat in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin. Se fixeaza deasupra a 2 a jumatate de blat peste care turnam un piureul de kiwi (curatate si date la blender) amestecat si el cu un plic de gelatina hidratat in 100 ml apa rece si apoi topit la bain marie. Se da prajitura la rece de seara pana a 2 a zi cand se taie in forma dorita Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii