Pentru retete de primavara Colorat si delicios!!!
Se prepara un blat mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul si zaharul vanilat, pana se intaresc. Se freaca si galbenusurile cu uleiul apoi se incoeporeaza in albusuri, se amesteca bine si se adauga si faina. Se pregateste tava de copt cu hartie pentru copt apoi se da la cuptor cca 20 minute. Se desprinde blatul de pe hartie apoi se taie in 2 jumatati egale Intr-o tava cu o forma dreptunghiulara reglabila se aseaza prima jumatate de blat peste care turnam frisca batuta si amestecata cu smantana, nectarul si un plic de gelatina intai hidratat in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin. Se fixeaza deasupra a 2 a jumatate de blat peste care turnam un piureul de kiwi (curatate si date la blender) amestecat si el cu un plic de gelatina hidratat in 100 ml apa rece si apoi topit la bain marie. Se da prajitura la rece de seara pana a 2 a zi cand se taie in forma dorita Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii