Untul, zaharul, galbenusurile si laptele se amesteca toate cu robotul. Se pun migdalele sau nucile macinate, apoi albusurile batute spuma tare si la f
Untul, zaharul, galbenusurile si laptele se amesteca toate cu robotul. Se pun migdalele sau nucile macinate, apoi albusurile batute spuma tare si la final faina + praf de copt. Se toarna aluatul in forma pregatita si se imprastie pe deasupra 200-300g zmeura. Se coace 50-55 min. la 180 grade.
Dupa ce se raceste se pudreaza cu zahar.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii