Prajitura regala cu branza se prepara incredibil de simplu. Aceasta reteta de prajitura cu branza este foarte aspectuoasa, de gust nici nu mai vorbim, perfecta pentru orice sarbatoare.
Faceti un aluat din toate ingredientele. Lucrati untul cu ouale si zaharul si adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Adaugati apoi laptele. Veti obtine un aluat care se va imparti in doua. Prima parte se intinde pe masa de lucru si se imbraca fundul si peretii unei forme rotunde de tort cu diametrul de 26cm.
Intre timp se face umplutura:
se mixeaza ouale, zaharul, ricotta(eu am pus creme fraiche) esentele. Se adauga lichiorul de capsuni (sau romul, sau ce lichior aveti si doriti sa adaugati).
Peste aluatul din forma se varsa umplutura (este foarte subtire). Se introduce la cuptor la 180°C pana aluatul se incheaga un pic.
Din cea de-a doua bucata de aluat se intinde o foaie si se unge cu dulceata de capsuni. Se strange ca o rulada si se taie rondele potrivit de groase care se vor pune pe suprafata prajiturii. Se introduce din nou la cuptor la 180°C pana devine aurie.
Pofta buna! Reteta Prajitura regala cu branza a fost propusa de dora_m pe forum culinar.ro
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii