Ouale se bat bine cu o cana de zahar pana cand se obtine un amestec pufos. Se adauga faina in ploaie si cacaua, amestecandu-se foarte bine si avand gr
Ouale se bat bine cu o cana de zahar pana cand se obtine un amestec pufos. Se adauga faina in ploaie si cacaua, amestecandu-se foarte bine si avand grija sa nu se formeze cocoloase. Se pune coaja de lamaie si se lasa aluatul la cuptor intr-o tava unsa cu putin unt si tapetata cu faina.
Se pune pe foc laptele cu o jumatate de cana de zahar si cu jumatate din sucul din compot. Se adauga treptat faina, amestecand bine, pana cand se ingroasa. Se lasa crema la racit, apoi se amesteca cu smantana si cu dulceata de capsuni.
Blatul racit se scoate din tava in care s-a copt. Crema se intinde peste blat si se acopera cu jeleul de cirese. Se serveste taiata in bucati.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tarta cu fructe
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii