Prajitura Roza in trei culori

Prajitura Roza in trei culori se face din 400 g faina, 1 praf de copt, 120 g untura, 120 g zahar, 1 ou si smantana.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 400 g faina
  • 1 praf de copt
  • 120 g untura
  • 120 g zahar
  • 1 ou si
  • smantana cat se cere pentru a se lucra usor
  • Crema:
  • 250 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • o lingura de rom si
  • o vanilie.

Mod de preparare

Pnetru prajitura Roza in trei culori se face un aluat din toate ingredientele.Se imparte in trei si se fac 3 foi pe dosul tavii. Pentru crema, untul se freaca spuma cu zaharul, laptele se fierbe, apoi se face un sos din faina si zahar. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu untul frecat spuma si se imparte in doua parti egale, in una se pune rom si vanilie, iar in cealalta doua linguri de cacao, apoi se umplu foile.


Pe ultima foaie, se pune o glazura de ciocolata si prajitura Roza in trei culori se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori