Prajitura Rozi (de post)

Pentru prajitura Rozi (de post) va trebuie 4 foi napolitana mari, 500 g ciocolata menaj alba, 500 g ciocolata menaj cu cacao.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 foi napolitana mari
  • 500 g ciocolata menaj alba
  • 500 g ciocolata menaj cu cacao
  • 400 g margarina
  • 100 g zahar pudra
  • o esenta de vanilie
  • 300 g dulceata de fructe

Mod de preparare

Pentru prajitura Rozi (de post) topim ciocolata alba pe baie de aburi, iar dupa ce s-a racit adaugam 200 g margarina frecata spuma, adaugam dulceata si 100 g nuci sau alune zdrobite. Amestecam repede si punem compozitia intre patru foi, adica intre cate doua. Topim ciocolata cu cacao si o amestecam cu restul de margarina frecata, adaugam alune zdrobite si punem intre cele patru foi umplute cu ciocolata alba.


Dam la rece timp de 3-4 ore, apoi prajitura Rozi se  taie si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc