Prajitura Rudy

Se framinta ingrdientele - faina, margarina, zaharul, galbenusul, praful de copt, cacao - si se imparte in doua si se fac 2 bulgari: un bulgare se ra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 galbenus
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • crema: 750 gr brinza de vaca dulce
  • 3 oua
  • vanilie
  • 250 gr zahar

Mod de preparare

Se framinta ingrdientele - faina, margarina, zaharul, galbenusul, praful de copt, cacao - si se imparte in doua si se fac 2 bulgari: un bulgare se rade pe razatoarea cu dinti mari, pe urma se pune crema din brinza, iar pe urma se rade peste brinza cel de al 2 lea bulgar. Atentie!Bulgarii nu trebuie apasati cu mina cand se dau prin razatoare, se dau numai cat sa acopere tava imprastiati, iar cel al doilea trebuie numai sa acopere brinza.

Crema: se bat albusurile de la cele 3 oua spuma cu 250 gr zahar, apoi se amesteca cu galbenusurile, o vanilie sau doua si cu 750 gr brinza de vaca dulce.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci