Se framinta ingrdientele - faina, margarina, zaharul, galbenusul, praful de copt, cacao - si se imparte in doua si se fac 2 bulgari: un bulgare se ra
Se framinta ingrdientele - faina, margarina, zaharul, galbenusul, praful de copt, cacao - si se imparte in doua si se fac 2 bulgari: un bulgare se rade pe razatoarea cu dinti mari, pe urma se pune crema din brinza, iar pe urma se rade peste brinza cel de al 2 lea bulgar. Atentie!Bulgarii nu trebuie apasati cu mina cand se dau prin razatoare, se dau numai cat sa acopere tava imprastiati, iar cel al doilea trebuie numai sa acopere brinza.
Crema: se bat albusurile de la cele 3 oua spuma cu 250 gr zahar, apoi se amesteca cu galbenusurile, o vanilie sau doua si cu 750 gr brinza de vaca dulce.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii