Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si jumate din coaja de lamaie razuita. Ungem o tava medie cu margarina si presaram jumatate din amestecul d
Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si jumate din coaja de lamaie razuita. Ungem o tava medie cu margarina si presaram jumatate din amestecul de faina in ea, sfaramam deasupra branza, stafidele, zaharul vanilat si cealalta jumatate de coaja de lamaie razuita si presaram cealalta jumatate de amestec de faina deasupra. Amestecam bine ouale cu laptele si le turnam cu grija in tava. Presaram margarina ramasa taiata si coacem prajitura. O taiem patratele si presaram zahar pudra pentru decor.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Prajitura cu caise
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacAceasta reteta delicioasa am imprumutat-o de la d-na Gicuta Porceanu.
Chiftele cu cartofi la cuptorDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii