Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie. Margarina ramasa se topeste. Jumatat
Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie. Margarina ramasa se topeste. Jumatate din faina amestecata cu zahar o presaram pe fundul tavii. Adaugam in branza stafidele si coaja razuita de pe lamaie, apoi le intindem peste amestecul de faina si zahar. Apoi turnam amestecul de faina si zahar ramas. Amestecam cu robotul 4 oua intregi cu 5 dl lapte, si turnam peste toate. Coacem in cuptor preincalzit. Presaram zahar vanilat deasupra.
Alte retete de prajituri recomandate
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseEste o prajitura cu gust intens de ciocolata si in care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon.
Negresa cu branza si cireseSe spala fructele, se curata de codite si se pun intr-un vas mare de sticla acoperite cu zahar. O lingura de zahar se freaca...
Vin de visine
Comentarii
Adaugă comentariu