Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie. Margarina ramasa se topeste. Jumatat
Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie. Margarina ramasa se topeste. Jumatate din faina amestecata cu zahar o presaram pe fundul tavii. Adaugam in branza stafidele si coaja razuita de pe lamaie, apoi le intindem peste amestecul de faina si zahar. Apoi turnam amestecul de faina si zahar ramas. Amestecam cu robotul 4 oua intregi cu 5 dl lapte, si turnam peste toate. Coacem in cuptor preincalzit. Presaram zahar vanilat deasupra.
Alte retete de prajituri recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii