Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie. Margarina ramasa se topeste. Jumatat
Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie. Margarina ramasa se topeste. Jumatate din faina amestecata cu zahar o presaram pe fundul tavii. Adaugam in branza stafidele si coaja razuita de pe lamaie, apoi le intindem peste amestecul de faina si zahar. Apoi turnam amestecul de faina si zahar ramas. Amestecam cu robotul 4 oua intregi cu 5 dl lapte, si turnam peste toate. Coacem in cuptor preincalzit. Presaram zahar vanilat deasupra.
Alte retete de prajituri recomandate
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSalata de oua cu ciuperci si sos de iaurt este delicioasa si sanatoasa! Este o reteta de salata rece care se prepara usor.
Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurtOmleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherryMuschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.
Muschiulet de porc cu ciuperciIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii