prajitura cu piersici este usoara si delicioasa. Cu siguranta va fi si pe placul copiilor. Puteti alege piersici mai dulci.
Pentru a prepara aluatul prajiturii mixam uleiul, apa si zaharul cca 3 minute, adaugam faina amestecata cu praful de copt si cernute, adaugam coaja si zeama de lamaie, nuca de cocos si mixam bine.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia o nivelam si asezam feliile de piersica (sau ce fruct dorim) una langa cealalta.
Dam tava la cuptor cca 45 min la 170 grade, dupa care o lasam sa se raceasca in cuptor, cu usa intredeschisa.
Prajitura simpla cu piersici o servim rece, pudrata cu zahar pudra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii