Prajitura spaniola

Pentru prajitura spaniola aveti nevoie de ½ de pahar de lapte, 50 g margarina, 2 oua, 300 g zahar pudra.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foaia :
  • ½ de pahar de lapte
  • 50 g margarina
  • 2 oua
  • 300 g zahar pudra
  • 2 linguri de miere de albine
  • 1 praf de copt
  • 1 pachetel de zahar vanilat si
  • 300 g faina
  • Glazura:
  • 250 g zahar
  • 12 linguri de lapte
  • 4 linguri de cacao
  • esenta de rom
  • si 300 g margarina sau unt.

Mod de preparare

Pentru prajitura spaniola, se face o foaie din toate ingredientele. Dupa ce s-a copt aceasta se glazureaza.


Dupa ce s-a intarit glazura, prajitura spaniola se taie si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori