Se amesteca cu ajutorul mixerului untul cu zaharul si brinza dulce. Se incorporeaza ouale, laptele si faina amestecata cu praful de copt. La sfirsit s
Se amesteca cu ajutorul mixerului untul cu zaharul si brinza dulce. Se incorporeaza ouale, laptele si faina amestecata cu praful de copt. La sfirsit se adauga si alunele tocate mare. Se intinde o foaie peste care se pune macul amestecat cu zahar dupa gust si umezit cu 3-4 linguri de apa. Se ruleaza si se coace prajitura 50 min la 180 grade. Rece, se pudreaza cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii