Se bat ouale cu zaharul foarte bine apoi se adauga pe rind laptele batut, whisky, fructele, aromele si faina amestecata cu praf de copt. Se pune in ta
Se bat ouale cu zaharul foarte bine apoi se adauga pe rind laptele batut, whisky, fructele, aromele si faina amestecata cu praf de copt. Se pune in tava patrata si se coace la foc moderat. Se incearca blatul cu un betigas sau o scobitoare daca este copt. Dupa ce s-a scos din cuptor se unge cu gem de portocale cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii