Pnetur prajitura Toscana se face un blat din 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina, o lingura de cacao.
Pentru prajitura Toscana se face un blat, care se coace si dupa ce se raceste, se taie in doua. Siropul – 300 g zahar, 4 linguri de apa si cacao se fierb timp de 10 minute, iar dupa ce s-a racit, adaugam rom, vanilie si lamaie. Crema – 200 g zahar, 50 ml lapte, 30 g cacao, 2 oua intregi si coaja de la 2 lamai se amesteca la foc mic. Dupa ce s-a racit, adaugam 200 g unt.
Dupa ce s-a racit, prajitura Toscana se serveste.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai sus.
Negresa de post cu nuci
Comentarii