Pnetur prajitura Toscana se face un blat din 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina, o lingura de cacao.
Pentru prajitura Toscana se face un blat, care se coace si dupa ce se raceste, se taie in doua. Siropul – 300 g zahar, 4 linguri de apa si cacao se fierb timp de 10 minute, iar dupa ce s-a racit, adaugam rom, vanilie si lamaie. Crema – 200 g zahar, 50 ml lapte, 30 g cacao, 2 oua intregi si coaja de la 2 lamai se amesteca la foc mic. Dupa ce s-a racit, adaugam 200 g unt.
Dupa ce s-a racit, prajitura Toscana se serveste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii