Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura viscol sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, faina, oua, zahar tos, apa, grasime pentru forma.
Se fierbe untul cu apa. Se trage la marginea masinii de gatit, se adauga faina putin cate putin si se amesteca mereu ca sa nu faca cocoloase. Se fierbe ca o mamaliga, apoi se da la o parte sa se racoreasca. Cand este numai putin calduta, se adauga ouale unul cate unul, amestecand bine. Se unge o tava si se toarna compozitia care trebuie sa fie de grosimea unui chibrit. Se presara cu putin zahar tos si se pune la cuptor.
Cand este gata, se taie bucati (dupa plac).
Alte retete recomandate:
Prajitura cu anason
Prajitura cu miere
Prajitura ruseasca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii