Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura viscol sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, faina, oua, zahar tos, apa, grasime pentru forma.
Se fierbe untul cu apa. Se trage la marginea masinii de gatit, se adauga faina putin cate putin si se amesteca mereu ca sa nu faca cocoloase. Se fierbe ca o mamaliga, apoi se da la o parte sa se racoreasca. Cand este numai putin calduta, se adauga ouale unul cate unul, amestecand bine. Se unge o tava si se toarna compozitia care trebuie sa fie de grosimea unui chibrit. Se presara cu putin zahar tos si se pune la cuptor.
Cand este gata, se taie bucati (dupa plac).
Alte retete recomandate:
Prajitura cu anason
Prajitura cu miere
Prajitura ruseasca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii