Alunele se pun la prajit intr-o tava, fara grasime. Jumatate din cantitate se macina. Albusele se bat spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat, se ada
Alunele se pun la prajit intr-o tava, fara grasime. Jumatate din cantitate se macina. Albusele se bat spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga alunele si scortisoara. Amestecul se pune intr-un sprit de panza si se fac gramajoare mici in tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare se pune cate o aluna. Se coc 25 -30 min.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii