Se amesteca nucile rasnite cu branza de vaci pasata prin sita, galbenusurile, vanilia si zaharina. Din aceasta compozitie se fac mici bule cu mana, se
Se amesteca nucile rasnite cu branza de vaci pasata prin sita, galbenusurile, vanilia si zaharina. Din aceasta compozitie se fac mici bule cu mana, se turtesc usor si se pun intr-o tava tapetata. Se coc a foc potrivit, timp de 35 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Placinta cu branza
Tort de capsuni
Ciocolata de casa
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii