Se amesteca nucile rasnite cu branza de vaci pasata prin sita, galbenusurile, vanilia si zaharina. Din aceasta compozitie se fac mici bule cu mana, se
Se amesteca nucile rasnite cu branza de vaci pasata prin sita, galbenusurile, vanilia si zaharina. Din aceasta compozitie se fac mici bule cu mana, se turtesc usor si se pun intr-o tava tapetata. Se coc a foc potrivit, timp de 35 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Placinta cu branza
Tort de capsuni
Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii