se amesteca galbenusurile cu zaharul si se toarna laptele. Se amesteca macul, faina, praful de copt, stafidele si se coace la cuptor, la foc mic timp
se amesteca galbenusurile cu zaharul si se toarna laptele. Se amesteca macul, faina, praful de copt, stafidele si se coace la cuptor, la foc mic timp, de 20-30 minute. Atentie! Suprafata se rumeneste foarte repede!
Alte prajituri recomandate
Papanasi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii